Jakuzi Modelleri Nelerdir?

Jakuzi derken artık hemen zenginlerin kullandığı lüks bir banyoyu düşünmemek gerekiyor. Jakuzi günümüzde her evde bulunabilecek her cebe uygun bir banyo malzemesidir. Jakuziyi farklı banyo gereçlerinden ayıran ve tercih edilmesini sağlayan en büyük özelliği sağlık açısından oldukça faydalı olmasıdır. Jakuzi suyu sağlam bir girdap gibi çevirerek erkeğin veya kadının gevşemesini ve sağlığına kavuşmasını sağlar. Kas ağrılarını, sırt ağrılarını, boyun ağrılarını ve bir çok ağrıyı hafifletebilecek olan jakuziler, günün stresini üzerinizden atabileceğiniz müthiş bir donanımdır. Bugün birçok üretici bize çok sayıda ürün sağlıyor. Her bütçe için bir jakuzi bulmak günümüzde oldukça temiz hale geldi. Peki jakuzi çeşitleri nelerdir? Evim için bir jakuziyi nerede bulabilirim? Hangi tür jakuzi benim için harika? gibi sorular aklınıza geldiyse gelin o soruların çözümlerine bir göz atalım.

Her şeyden önce, jakuziler her bütçeye ve zevke göre değişir. Bu nedenle, küçükten büyüğe, evden pansiyona veya spa merkezine kadar çok sayıda varyant vardır. En ünlü ve en çok kullanılan jakuzi çeşitleri şunlardır: düz jakuzi, oval jakuzi ve çift kişilik jakuzi.

Düz jakuzi, adından da anlaşılacağı gibi, anında hatlara sahip bir tür jakuzidir. Genellikle kare veya kare olabilen düz jakuziler, en çok tercih edilen jakuzi türlerinden biridir. Genelde kenar ve köşelere uygun mil olduğu için tercih edilebilir ama bu sürekli virajlarda kullanılabileceği anlamına gelmez. Düz jakuziyi ihtiyacınız olan her yerde kullanabilirsiniz. Tercih ettiğiniz ölçülere uygun her türlü düz jakuziyi satın almalısınız. Pek çok malzemeden yapılmış olan bu harika banyo sistemi herkes içindir.

Oval jakuziyi düz jakuziden ayıran en önemli özelliği oval şeklidir. Bu sayede düz jakuzinin uyum sağlayamadığı ve konum olarak her zaman uygun olmadığı kenar ve köşelerde oval jakuzi devreye girmektedir. Eviniz veya jakuzinizi satın alacağınız yer uygunsa, oval jakuzi mükemmel bir moda etkisi yaratacaktır. Aynı şekilde düz jakuzide olduğu gibi oval jakuzi de farklı boyut ve yapılarda olabilir. Her bütçeye göre bulunabilen oval jakuziler farklı malzemelerden üretilmektedir. Fazla meblağlar ödemeden mükemmel bir oval jakuziye sahip olabilir ve gerçek bir banyo deneyimi yaşayabilirsiniz.

Çift kişilik jakuziler genellikle çiftler veya daha rahat bir küvet deneyimi yaşamak isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Düz ve oval jakuzilerden farkı kilometrelerce daha geniş olmasıdır. Çift kişilik jakuziler istenilen uzunlukta ve çeşitte olabilir. Yine çift kişilik jakuzinizi tercihinize göre düz ya da oval olarak seçebilirsiniz. Ayrıca çift kişilik jakuzilerde çok daha büyük türleri görme imkanı yakalayabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte küvet keyfi yaşamak ya da kendinizi rahat hissetmek için çift kişilik jakuzileri tercih edebilir, sağlıklı, mutlu ve şiddetten uzak bir hayata adım atabilirsiniz.

Yorumlar